Klubitalot - Kakspy
57
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-57,page-child,parent-pageid-7,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,kakspy child-child-ver-1.0.0,kakspy-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1968

Klubitalot

KAKSPY – Klubitalot        

Karhulan klubitalo Kotkansaarella

 

Tarjoaa mielenterveyskuntoutujalle toimintaa viihtyisässä ympäristössä sekä yhteisön johon on helppo tulla. Kaikki toiminta on vapaaehtoista, ja osallistua voi oman jaksamisensa mukaan.
Mielenterveyskuntoutujien Klubitalolla kaikki ovat tasavertaisia.
Kaikista asioista päätetään yhdessä viikoittaisessa klubikokouksessa.

 

OLEMME AVOINNA:

Ma – To klo 8.00 – 15.45
Pe klo 8.00 – 14.45
Su klo 12 – 15 (vertaisvetoisesti)

 

YHTEYS:

Puhelin klubitalolle: 040 – 7103 260
Sähköposti: klubitalo.karhula(at)kakspy.com
Katuosoite: Koulukatu 10b, II kerros, kotkansaari.

WWW

https://www.kakspy.com/karhulan_klubitalo/index.php

https://www.facebook.com/karhulanklubitalo/

karhulan klubitalo kotkansaarella

Haminan klubitalo Tanelinkulmassa

 

 

Haminan klubitalo on mielenterveyskuntoutujien ja henkilökunnan yhdessä muodostama tasavertainen jäsenyhteisö. Henkilökuntaan kuuluu kaksi ohjaajaa ja johtaja.

Klubitalo tarjoaa mielenterveyskuntoutujalle mm. ihmissuhteita ja mielekästä toimintaa.Voit tulla tutustumaan taloomme aukioloaikojemme puitteissa.

 

OLEMME AVOINNA:

Ma-To klo 8.15 – 15.45
Pe klo 8.15-14.00

 

YHTEYS:

Puhelin klubitalolle: 040-7103 255
Sähköposti: klubitalo.hamina(at)kakspy.com
Katuosoite: Fredrikinkatu 1b, 49400 Hamina.

 

WWW

https://www.kakspy.com/klubitalohamina/index.php

https://www.facebook.com/klubitalohamina/

haminan-kubitalo-kakspy

TOIMINNALLINEN VERTAISUUS

 

Klubitalojen yhteydessä käynnistetään ja kehitetään kulttuuripajamalliin ja toiminnallisen vertaisuuden GFP-malliin perustuvaa toiminnallista vertaisuutta. Siinä mielenterveyskuntoutujia koulutetaan ohjaamaan toiminnallisia ryhmiä toisilleen. Vertaisohjaajana voivat toimia kaikenikäiset henkilöt. Vertaistuki perustuu siihen että osallistujat ovat ongelmistaan ja haasteistaan huolimatta yksilöitä, joita yhdistävät diagnoosin sijaan yhteiset kiinnostuksenkohteet. Toiminta tukee siis osallistujan vahvuuksia . Vertaisohjaajat suunnittelevat ja ohjaavat toimintaa. Kaikki osallistujat ovat vaikuttamassa yhteisön ja sen toiminnan sisältöön. Vahvuuslähtöinen malli auttaa kuntoutujia löytämään itselleen välineitä elämänhallinnan, toimintakyvyn sekä sosiaalisten suhteiden parantamiseen.

 

TOIMINNAN TAVOITE

 

Toiminnallinen vertaistuki auttaa osallistujia ottamaan aiempaa paremmin käyttöön omia kykyjään itselle merkityksellisten tavoitteiden toteuttamiseksi. Toiminta auttaa osallistujia tekemään valintoja, jotka kohentavat elämänlaatua, laajentamaan sosiaalisten suhteiden piiriä sekä hakemaan opiskelu- ja työpaikkoja ja/tai jatkamaan keskeytyneitä opintoja.

 

 

YHTEYS:

Antti Hiekkanen
0407103213
antti.hiekkanen(at)kakspy.com