Jäsenet

Teemme paikallista, alueellista, kansallista ja kansainvälistä työtä mielenterveyden hyväksi. Teemme yhteistyötä, tuotamme palveluja, järjestämme tapahtumia, koulutamme, tiedotamme ja tuotamme mielenterveyteen liittyvää julkaisuaineistoa. Kakspy ry:llä on noin 350 henkilöjäsentä.
Jäsenenä olet mukana edistämässä mielenterveyttä. Haluamme aktivoida jäseniämme vaikuttamaan yhteisiin asioihin paitsi Kakspy ry:ssä myös toiminta-alueellamme.

Haluatko mukaan?

Yksityishenkilön jäsenyys

Kakspy Kaakkois-Suomen sosiaalipsykiatrinen yhdistys ry:n jäsenenä tuet mielenterveyden edistämistä ylläpitävää toimintaa ja pääset osallistumaan ja vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan.

Kakspy ry:n kannatusjäsen

Kakspy Kaakkois-Suomen sosiaalipsykiatrinen yhdistys ry:n kannatusjäseneksi voi liittyä rekisteröity yhdistys, oikeustoimikelpoinen yhteisö ja säätiö. Kannatusjäsenten kannatusmaksun päättää yhdistyksen syyskokous.

Oletko jo jäsen?

Kirjaudu sisään

Liity Kakspyn jäseneksi, ja olet mukana edistämässä mielenterveyttä!

Jäsenmaksu on 10 euroa/vuosi. Kannatusjäsenmaksu on 20 euroa/vuosi. Maksa käteisellä tai pankkitilille: OP FI21 5172 0220 1093 50. Pankkitilille maksaessasi käytä viitenumeroa 30656.