Kohti työelämän eri polkuja (ESR+)

ESR+ kehittämishanke

Euroopan Sosiaalirahaston (ESR+) rahoittama Kohti työelämän eri polkuja-hanke (2023-2026) toteutetaan Kakspy ry:n ja Alvi ry:n ryhmähankkeena Kymenlaaksossa sekä Helsingissä, Keravalla ja Vantaalla.

Hankkeessa edistetään mielenterveyssyistä työelämän ulkopuolella olevien, osatyökykyisten ja kuntoutustuella olevien henkilöiden työllistymistä tarjoamalla työvalmennusta, tukemalla yrityksiä täsmätyökykyisten palkkaamiseen ja kehittämällä työllistymistä tukevia toimintamalleja. 
 
Hankkeen työvalmennuskokonaisuudessa toipumisorientaatio, yhteiskehittäminen ja soveltuvin osin IPS-työvalmennuksen menetelmien hyödyntäminen yhdistyy tuetun työllistämisen viitekehykseen. Tarjoamassamme yksilö- ja ryhmätyövalmennuksessa hyödynnetään vertaisvalmentajuutta monipuolisesti. Vertaistyövalmennuksen kehittäminen on toiminnassamme keskeistä.  
 
Teemme laajaa työnantajayhteistyötä: järjestämme kokeilevan yhteiskehittämisen tilaisuuksia, tarjoamme koulutusta osatyökykyisten työllistämisen teemoista ja tuemme työhön perehdyttämisen alkuvaiheessa. Tavoitteenamme on vahvistaa yritysten valmiutta palkata täsmätyökykyisiä ja ottaa monenlaisia ihmisiä osaksi työyhteisöjä heidän tarpeensa huomioiden

Heidi Kokkonen

Hankepäällikkö, Työvalmentaja

Tanja Toikka

Työvalmentaja

Venla Leimu

Työvalmentaja

Meira Välkki

Työvalmentaja