Kakspy | Palvelutuotanto
9
page-template-default,page,page-id-9,page-parent,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,kakspy child-child-ver-1.0.0,kakspy-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
palvelutuotanto-kakspy

Palvelutuotanto

KAKSPY PALVELUT OY

 

Kakspy Palvelut Oy:n tuotantoon kuuluu kilpailutuksen tai muun hankintasopimuksen myötä tuotettavat asumispalvelut. Palvelutuotannon prosesseihin sisältyy yhä systemaattisemmin toipumisorientaatio-viitekehystä asiakaslähtöisyyden ja kilpailukykyisyyden vahvistamiseksi.

Tuotetut asumispalvelut jakaantuvat Sosiaali- ja terveysministeriön vuonna 2007 antamien Mielenterveyskuntoutujien asumispalveluiden kehittämissuosituksien mukaisesti kolmeen eri tasoon:

 

1) tuettu asuminen
2) palveluasuminen
3) tehostettu palveluasuminen

 

Asumispalveluissa kuntoutumista edistävä työskentely perustuu yksilölliseen kuntoutumissuunnitelmaan ja toipumisorientaatio -viitekehykseen. Kuntoutuminen suunnitellaan ja toteutetaan kuntoutujan, ammattihenkilön ja lähiverkoston kanssa yhteistyötä tehden. Lisäksi kuntoutumisprosessin yhteydessä tehdään tiivistä yhteistyötä sekä omaisten ja kuntoutujan kotikunnan että alueen muiden sosiaali- ja terveydenhuoltoalan toimijoiden kanssa. Asuinyksiköiden asukkaiden psykiatripalvelut järjestetään yksikössä tai alueen psykiatrisella poliklinikalla, tilaajakunnan kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti. Tuetun asumisen asiakkaat saavat lääkäripalvelut psykiatrian poliklinikoilta tai terveyskeskuksista. Jokaiselle asukkaalle on laadittu kirjallinen vuokrasopimus, ja heillä on mahdollisuus asumis-, hoito- ja toimeentulotukiin.

 

Kakspy Palvelut Oy tuottaa vuonna 2018 asumispalveluja seuraavasti:

 

1) Tuettu asuminen (kotikuntoutus):
Valkeakaari (Kouvola)
Etelä-Kymenlaakson kotikuntoutus (Kotka-Hamina)

2) Palveluasuminen
Sateenkaari (Kotka)
Valkeakaari (Kouvola)
Vuoksenkaari (Imatra)

3) Tehostettu palveluasuminen
Kuuskaari (Kotka)

Kakspy Palvelut Oy:n tulostettava esite:

Tulossa