Kakspy | Paikka auki -järjestöavustaja (STEA)
158
page-template-default,page,page-id-158,page-child,parent-pageid-7,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,kakspy child-child-ver-1.0.0,kakspy-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
paikka-auki

Paikka auki

JÄRJESTÖAVUSTAJA PAIKKA AUKI -OHJELMAN TUELLA    

 

Kakspy ry on sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA:n Paikka auki-ohjelman tuella palkannut järjestöavustajan ajalle 4/2017-3/2018.

 

Järjestöavustajan työskentelee Kaakkois-Suomen sosiaalipsykiatrisen yhdistyksen järjestörahoitteisen toiminnan piirissä mielenterveys- ja päihdeongelmia kohdanneiden, osatyökykyisten ja muiden erityistä tukea tarvitsevien ja heidän läheistensä hyvinvoinnin, terveyden ja osallisuuden edistämiseksi.

 

Järjestöavustajan työskentelypaikka on Kotkassa, Mielipaikan kohtaamispaikassa. Siellä järjestöavustaja osallistuu kohtaamispaikkatoimintaan ja vertaistoimintojen suunnitteluun ja toteutukseen.

 

Järjestöavustajan tehtävänä on koordinoida Kakspy ry:n järjestötoimintaa ja tehdä yhteistyötä muiden järjestötoimijoiden kanssa. Järjestöavustaja suunnittelee ja toteuttaa jäsentapahtumia, vastaa viestinnästä ja tiedotuksesta yhdessä kohderyhmän ja mm. jäsenistön kanssa. Järjestöavustaja osallistuu jäsenistölle suunnattujen uusien toimintamuotojen ideointiin, suunnitteluun ja toteuttamiseen.

 

Järjestöavustajan ylläpitää Kakspy ry:n jäsenrekisteriä ja yhdessä jäsenistön kanssa ideoi uusia jäsenhankinnan muotoja. Järjestöavustajan tehtävässä nuori pitää yhteyttä paitsi Kakspy ry:n sisäisiin yhteistyöryhmiin, niin myös muihin sidosryhmiin ja yhteistyökumppaneihin ja toimii aktiivisesti järjestötoimintaa edistävissä verkostoissa.

 

Jäsentoimintaan liittyvissä ideoissa voit olla yhteydessä järjestöavustajaamme Jenna Tiikkaiseen: jenna.tiikkainen(at)kakspy.com