Kakspy | OSKU Mediatalo
160
page-template-default,page,page-id-160,page-child,parent-pageid-7,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,kakspy child-child-ver-1.0.0,kakspy-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
osku-mediatalo

OSKU Mediatalo

KAKSPY – Osku Mediatalo

OSKU MEDIATALO -hankkeen tarkoitus oli luoda Kotkan-Haminan seudulle erityisen heikossa työmarkkina-asemassa oleville henkilöille uudenlainen innostava toiminta- ja oppimisympäristö. Tavoitteena on edistää osallistujien elämänhallintaa ja yleistä toimintakykyä sekä tarjota mahdollisuus kehittää oppimis- ja työelämävalmiuksia. Kohderyhmänä ovat nuorisotakuun piirissä olevat henkilöt sekä pitkään työelämästä poissa olleet henkilöt, jotka tarvitsevat tuetun työllistymisen palveluja edetäkseen kohti opiskelu- ja työelämää.

Osku Mediatalo tarjoaa turvallisen toimintaympäristön, jossa on mahdollisuus osallistua radio-ohjelmien, haastattelujen, reportaasien, blogien, vlogien, videoelokuvien, tietokonepelien – kaikenlaisen sähköisen median – tuotantoon ja julkaisuun. Asioita opetellaan ja tehdään pienissä tuotantotiimeissä tai itsenäisesti. Tuotantojen sisällöt ja työtehtävät muodostuvat osallistujien omien kykyjen ja mielenkiinnon kohteiden mukaan. Vertaisuutta ja kokeneempien osallistujien osaamista pyritään mahdollisuuksien mukaan hyödyntämään. Toimintaan osallistuminen ei edellytä aiempaa osaamista tai koulutusta.

Osku media sijaitsee Kotkansaarella koulukatu 10B. Toiminnasta kiinnostuneet voivat käydä tutustumassa Osku Mediatalon toimintaan www.osku.media -sivustolla sekä sopimalla ajan ohjaajan kanssa. Osallistujaksi hakeudutaan henkilökohtaisten haastattelujen kautta. Osallistumisen kesto sovitaan yksilöllisesti tarpeiden mukaan.

Lisätietoja:
puh 040 7103265

Työtilaukset Kotka kotkanosku(at)kakspy.com

Kotisivut: http://www.osku.media/

Kotkan Osku Facebookissa