Kakspy | OSKU Mediatalo
160
page-template-default,page,page-id-160,page-child,parent-pageid-7,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,kakspy child-child-ver-1.0.0,kakspy-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default
osku-mediatalo

OSKU Mediatalo

KAKSPY – Osku Mediatalo

OSKU MEDIATALO –hanke on käynnistynyt maaliskuussa 2020. Hankkeen tarkoitus on luoda Kotkan ja Haminan seudulle uudenlainen ja innostava media- ja kulttuurialan toiminta- ja oppimisympäristö. Kohderyhmään kuuluvat erityisesti 18-35- vuotiaat nuoret aikuiset, jotka ovat syystä tai toisesta erityisen heikossa työmarkkina-asemassa. Tavoitteena on kohtaamisen, mielekkään tekemisen, oppimisen ja osaamisen jakamisen kautta edistää opiskelu- ja työelämään pääsyä sekä hyvinvoinnin, yhdenvertaisuuden ja osallisuuden edistäminen.

Osku Mediatalon toiminnassa on mahdollisuus osallistua kaikenlaisen sähköisen median tuotantoon ja julkaisuun. Sisällöt ja työtehtävät muodostuvat osallistujien omien kykyjen ja mielenkiinnon kohteiden mukaan. Vertaisuutta ja kokeneempien osallistujien osaamista pyritään mahdollisuuksien mukaan hyödyntämään. Toimintaan osallistuminen on maksutonta, eikä se edellytä aiempaa osaamista tai koulutusta. Kuka tahansa 18-35- vuotias nuori aikuinen, joka kokee kiinnostusta media- tai kulttuurialaa kohtaan voi tulla tutustumaan toimintaan.

Kesän 2020 aikana toteutamme Kotkassa kuvausprojekteja turvallisuusasiat huomioon ottaen. Jos kiinnostuit ja haluat kuulla lisää, niin ota yhteyttä:

Ninni Suntio, projektityöntekijä

ninni.suntio@kakspy.com, 040-7103214

Meidät löydät Discordista https://discord.gg/d7N46Yc

Ohjaajat paikalla keskiviikkoisin ja torstaisin klo 14-16

Facebook https://www.facebook.com/oskumediatalohanke/

Verkkosivut https://www.oskumediatalo.com/