OSKU Mediatalo - Kakspy
160
page-template-default,page,page-id-160,page-child,parent-pageid-7,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,kakspy child-child-ver-1.0.0,kakspy-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1968
osku-mediatalo

OSKU Mediatalo

Kakspy Ry – Osku Mediatalo

OSKU MEDIATALO on kolme vuotinen, STEA-rahoitteinen hanke, joka on käynnistynyt maaliskuussa 2020. Hankkeen tarkoitus on luoda Kotkan ja Haminan seudulle media- ja kulttuurialan toiminta- ja oppimisympäristö nuorille aikuisille 18-35- vuotiaat. Toiminnan tavoitteena on kohtaamisen, mielekkään tekemisen, oppimisen ja osaamisen jakamisen kautta edistää opiskelu- ja työelämään pääsyä sekä hyvinvoinnin, yhdenvertaisuuden ja osallisuuden edistäminen.

Osku Mediatalon toiminnassa on mahdollisuus osallistua kaikenlaisen sähköisen median tuotantoon ja julkaisuun. Sisällöt ja työtehtävät muodostuvat osallistujien omien kykyjen ja mielenkiinnon kohteiden mukaan. Vertaisuutta ja kokeneempien osallistujien osaamista pyritään mahdollisuuksien mukaan hyödyntämään. Toimintaan osallistuminen on maksutonta, eikä se edellytä aiempaa osaamista tai koulutusta. Kuka tahansa 18-35- vuotias nuori aikuinen, joka kokee kiinnostusta media- tai kulttuurialaa kohtaan voi tulla tutustumaan toimintaan.

 

oskumediatalo@kakspy.com

Ninni Suntio, projektityöntekijä

ninni.suntio@kakspy.com, 040-7103214

Jesse Ojala, projektityöntekijä

jesse.ojala@kakspy.com

Meidät löydät Discordista https://discord.gg/d7N46Yc

Ohjaajat paikalla keskiviikkoisin ja torstaisin klo 14-15

Facebook https://www.facebook.com/oskumediatalohanke/

Verkkosivut https://www.oskumediatalo.com/