Kakspy | OSKU Mediatalo (ESR)
160
page-template-default,page,page-id-160,page-child,parent-pageid-7,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,kakspy child-child-ver-1.0.0,kakspy-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
osku-mediatalo

OSKU Mediatalo

KAKSPY – Osku Mediatalo (ESR)

 

OSKU MEDIATALO -hankkeen tarkoitus on luoda Kotkan-Haminan seudulle erityisen heikossa työmarkkina-asemassa oleville henkilöille uudenlainen innostava toiminta- ja oppimisympäristö. Tavoitteena on edistää osallistujien elämänhallintaa ja yleistä toimintakykyä sekä tarjota mahdollisuus kehittää oppimis- ja työelämävalmiuksia. Kohderyhmänä ovat nuorisotakuun piirissä olevat henkilöt sekä pitkään työelämästä poissa olleet henkilöt, jotka tarvitsevat tuetun työllistymisen palveluja edetäkseen kohti opiskelu- ja työelämää.

 

Osku Mediatalo tarjoaa turvallisen toimintaympäristön, jossa on mahdollisuus osallistua radio-ohjelmien, haastattelujen, reportaasien, blogien, vlogien, videoelokuvien, tietokonepelien – kaikenlaisen sähköisen median – tuotantoon ja julkaisuun. Asioita opetellaan ja tehdään pienissä tuotantotiimeissä tai itsenäisesti. Tuotantojen sisällöt ja työtehtävät muodostuvat osallistujien omien kykyjen ja mielenkiinnon kohteiden mukaan. Vertaisuutta ja kokeneempien osallistujien osaamista pyritään mahdollisuuksien mukaan hyödyntämään. Toimintaan osallistuminen ei edellytä aiempaa osaamista tai koulutusta.

 

Osku Mediatalo sijaitsee Yhteisötalo Messin tiloissa. Toiminnasta kiinnostuneet voivat käydä tutustumassa Osku Mediatalon toimintaan www.osku.media -sivustolla sekä sopimalla ajan ohjaajan kanssa. Osallistujaksi hakeudutaan henkilökohtaisten haastattelujen kautta. Osallistumisen kesto sovitaan yksilöllisesti tarpeiden mukaan.

 

Lisätietoja:
Juha Koiranen ohjaaja 040 7103264
Osku Mediatalo ESR-rahoitteinen projekti 1.2.2016 – 31.1.2019 Toteuttajana Kaakkois-Suomen sosiaalipsykiatrinen yhdistys ry

 

Kotisivut: http://www.osku.media/

Facebook sivut: https://www.facebook.com/Oskumedia/?fref=ts