Kakspy | Virkistys- ja koulutustoiminta
304
page-template-default,page,page-id-304,page-child,parent-pageid-156,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,kakspy child-child-ver-1.0.0,kakspy-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
virkistys- ja koulutustoiminta

Virkistys- ja koulutustoiminta

VIRKISTYS- JA KOULUTUSTOIMINTA

Virkistystoiminta

Virkistystoiminta on läheisille suunnattua liikunta, kulttuuri, retki- ja harrastustoimintaa. Se tarjoaa mahdollisuuden ja ympäristön tavata muita läheisiä rennoissa merkeissä. Oman jaksamisen kannalta yhdessäolo ja mielekäs tekeminen on tärkeää. Virkistystoiminta tarjoaa uusia kokemuksia, mahdollisuuksia irtautua arjesta ja viettää aikaa yhdessä. Toimintaa suunnitellaan yhdessä läheisten kanssa. Voit toimia halutessasi virkistystoiminnan suunnittelijana ja toteuttajana. Jos sinulla on toiveita yhteisistä retkistä tai tapahtumista, niin olethan yhteydessä läheistyöntekijöihin.

Koulutustoiminta

Järjestämme avoimia luentoja niin läheisille, ammattilaisille kuin aiheesta muuten kiinnostuneille. Luennoilla pyrimme lisäämään ihmisten tietoisuutta mielenterveys- ja päihdeongelmista ja niihin liittyvistä ilmiöistä. Mielenterveys- ja päihdeongelmista avoimesti puhuminen vähentää niihin liittyviä ennakkoluuloja ja asenteita. Luennot voivat myös auttaa löytämään keinoja, joilla voit edistää omaa ja läheisesi hyvinvointia.
Luentojen aiheet rakennetaan läheisten ja ammattilaisten esittämien toiveiden pohjalta. Voit ilmoittaa meille aihetoiveita sähköpostitse.

 

MIELENTERVEYDEN ENSIAPU 2 (MTEA2) -KOULUTUS ELOKUUSSA

Mielenterveys on terveyttä: mielen hyvää vointia ja ihmisen kykyä selviytyä arjessa. Se on voimavara, joka mahdollistaa monia asioita elämässä. Hyvää mielenterveyttä ovat myös kyky luovuuteen ja läheisiin ihmissuhteisiin. Mielenterveystaitoja voi kehittää!

Aika: Koulutus on jaettu neljään iltaan klo 16.30 – 19.30

ke 21.8. to 22.8. ma 26.8. ja ti 27.8.2019

Paikka: Kymenlaaksonkatu 20 D. 2. krs, 48100 KOTKA

Hinta: Kakspy ry:n jäsenet 30€, ei-jäsenet 40€, sisältää Haavoittuva mieli -tunnista ja tue -kirjan (HUOM! Voit liittyä jäseneksi ennen koulutusta, jäsenmaksu 5€/vuodessa.) 

Ilmoittautuminen: ma 5.8. mennessä sähköpostitse jenni.sammatti(at)kakspy.com / 040 710 3232 

Koulutuksen sisältö: 

  • Masennus
  • Ahdistuneisuus
  • Psykoosihäiriöt
  • Päihdehäiriöt
  • Mielenterveyden kriisit

 

 

Läheistyöntekijät:

Tia Sohlman 040 710 3237
Jenni Sammatti 040 710 3232
omaiset@kakspy.com

Löydät meidät myös Facebookista www.facebook.com/omaistyokakspy