Kakspy | Virkistys- ja koulutustoiminta
304
page-template-default,page,page-id-304,page-child,parent-pageid-156,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,kakspy child-child-ver-1.0.0,kakspy-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
virkistys- ja koulutustoiminta

Virkistys- ja koulutustoiminta

VIRKISTYS- JA KOULUTUSTOIMINTA

Virkistystoiminta

Virkistystoiminta on läheisille suunnattua liikunta, kulttuuri, retki- ja harrastustoimintaa. Se tarjoaa mahdollisuuden ja ympäristön tavata muita läheisiä rennoissa merkeissä. Oman jaksamisen kannalta yhdessäolo ja mielekäs tekeminen on tärkeää. Virkistystoiminta tarjoaa uusia kokemuksia, mahdollisuuksia irtautua arjesta ja viettää aikaa yhdessä. Toimintaa suunnitellaan yhdessä läheisten kanssa. Voit toimia halutessasi virkistystoiminnan suunnittelijana ja toteuttajana. Jos sinulla on toiveita yhteisistä retkistä tai tapahtumista, niin olethan yhteydessä läheistyöntekijöihin.

Koulutustoiminta

Järjestämme avoimia luentoja niin läheisille, ammattilaisille kuin aiheesta muuten kiinnostuneille. Luennoilla pyrimme lisäämään ihmisten tietoisuutta mielenterveys- ja päihdeongelmista ja niihin liittyvistä ilmiöistä. Mielenterveys- ja päihdeongelmista avoimesti puhuminen vähentää niihin liittyviä ennakkoluuloja ja asenteita. Luennot voivat myös auttaa löytämään keinoja, joilla voit edistää omaa ja läheisesi hyvinvointia.
Luentojen aiheet rakennetaan läheisten ja ammattilaisten esittämien toiveiden pohjalta. Voit ilmoittaa meille aihetoiveita sähköpostitse.

KOKEMUSTA ON! -TEEMAILLAT

Kokemusasiantuntija on koulutettu henkilö, jolla on omakohtainen kokemus jostain elämän haastavasta tilanteesta esim. sairaudesta, vammasta, kohtelusta tms. Tule kuuntelemaan kokemusasiantuntijoiden selviytymistarinoita Karhulan Klubitalolle, Kotkansaarelle (Meritorni, Koulukatu 10).

Illat on suunnattu niin mielenterveyden ongelmia kohdanneille ja heidän läheisilleen, sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ja opiskelijoille kuin kaikille asiasta kiinnostuneille. Iltoihin on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Aika: torstaisin klo 17-19 14.3.-16.5.
Teemat:
14.3. Kaksisuuntainen mielialahäiriö
21.3.  Synnytyksen jälkeinen masennus
28.3.  Hoitovirhe
4.4.   Skitsofrenia
11.4.  Työuupumus
18.4. Rasismi ja koulukiusaaminen
25.4. Masennus ja narsistin lapsena
2.5.   Hyväksikäytetty
9.5.   Perheväkivalta
16.5. Huumeläheinen

Ennen tilaisuutta mahdollisuus tulla keskustelemaan kokemusasiantuntijan kanssa klo 16-17.

Läheistyöntekijät:

Tia Sohlman 040 710 3237
Jenni Sammatti 040 710 3232
omaiset@kakspy.com

Löydät meidät myös Facebookista www.facebook.com/omaistyokakspy