Kakspy | Virkistys- ja koulutustoiminta
304
page-template-default,page,page-id-304,page-child,parent-pageid-156,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,kakspy child-child-ver-1.0.0,kakspy-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
virkistys- ja koulutustoiminta

Virkistys- ja koulutustoiminta

VIRKISTYS- JA KOULUTUSTOIMINTA

 

Virkistystoiminta

Virkistystoiminta sisältää hyvinvointia ja terveyttä edistävää toimintaa esim. liikunnan, kulttuurin, retki- ja harrastustoiminnan muodoissa myös projektin ulkopuolella. Se tarjoaa läheisille erilaisen mahdollisuuden ja ympäristön tavata muita läheisiä. Oman jaksamisen kannalta yhdessäolo ja mielekäs tekeminen voivat olla tärkeitä. Virkistystoiminta tarjoaa uusia kokemuksia, mahdollisuuksia irtautua arjesta ja viettää aikaa yhdessä. Toimintaa suunnitellaan yhdessä läheisten kanssa. Voit myös toimia halutessasi virkistystoiminnan suunnittelijana ja toteuttajana. Jos sinulla on toiveita yhteisistä retkistä tai tapahtumista, niin olethan yhteydessä projektin työntekijöihin.

 

Koulutustoiminta

Projekti järjestää yksin ja yhdessä yhteistyötahojen kanssa asiantuntijaluentoja eri aiheista, jotka ovat avoimia niin läheisille, ammattilaisille kuin aiheesta muuten kiinnostuneille. Asiantuntijaluentojen kautta pyrimme lisäämään ihmisten tietoisuutta mielenterveys- ja päihdeongelmista ja niihin liittyvistä ilmiöistä. Mielenterveys- ja päihdeongelmista avoimesti puhuminen vähentävät niihin liittyviä ennakkoluuloja ja asenteita. Luennot voivat myös auttaa löytämään keinoja, joilla voit edistää omaa ja läheisesi hyvinvointia.
Luentojen aiheet rakennetaan läheisten ja ammattilaisten esittämien toiveiden pohjalta. Voit ilmoittaa meille aihetoiveita sähköpostitse.

 

 

YHTEYSTIEDOT

Projektivastaava Kati Koukonen
kati.koukonen(at)kakspy.com p. 040 710 3237

Projektityöntekijä Jenni Sammatti
jenni.sammatti(at)kakspy.com p.040 710 3232

Löydät meidät myös Facebookista www.facebook.com/omaistyokakspy