Kakspy | Virkistys- ja koulutustoiminta
304
page-template-default,page,page-id-304,page-child,parent-pageid-156,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,kakspy child-child-ver-1.0.0,kakspy-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
virkistys- ja koulutustoiminta

Virkistys- ja koulutustoiminta

VIRKISTYS- JA KOULUTUSTOIMINTA

Virkistystoiminta

Virkistystoiminta on läheisille suunnattua liikunta, kulttuuri, retki- ja harrastustoimintaa. Se tarjoaa mahdollisuuden ja ympäristön tavata muita läheisiä rennoissa merkeissä. Oman jaksamisen kannalta yhdessäolo ja mielekäs tekeminen on tärkeää. Virkistystoiminta tarjoaa uusia kokemuksia, mahdollisuuksia irtautua arjesta ja viettää aikaa yhdessä. Toimintaa suunnitellaan yhdessä läheisten kanssa. Voit toimia halutessasi virkistystoiminnan suunnittelijana ja toteuttajana. Jos sinulla on toiveita yhteisistä retkistä tai tapahtumista, niin olethan yhteydessä läheistyöntekijöihin.

Koulutustoiminta

Järjestämme avoimia luentoja niin läheisille, ammattilaisille kuin aiheesta muuten kiinnostuneille. Luennoilla pyrimme lisäämään ihmisten tietoisuutta mielenterveys- ja päihdeongelmista ja niihin liittyvistä ilmiöistä. Mielenterveys- ja päihdeongelmista avoimesti puhuminen vähentää niihin liittyviä ennakkoluuloja ja asenteita. Luennot voivat myös auttaa löytämään keinoja, joilla voit edistää omaa ja läheisesi hyvinvointia.
Luentojen aiheet rakennetaan läheisten ja ammattilaisten esittämien toiveiden pohjalta. Voit ilmoittaa meille aihetoiveita sähköpostitse.

Mielenterveyden neuvottelukunta

Kaikille avoin mielenterveyden neuvottelukunnan suunnittelukokous ja jatkon suunnittelu ke 18.9. klo 9-11 Kotkan kaupungintalolla.

Lisätietoja: hyvinvointikoordinaattori Johanna Sipari, johanna.sipari(at)kotka.fi tai läheistyön vastaava Tia Sohlman, tia.sohlman(at)kakspy.com.

 

Perhe- ja läheistyön vastaava Tia Sohlman 040 710 3237
laheiset@kakspy.com

Löydät meidät myös Facebookista www.facebook.com/perhejalaheistyokakspy