Kakspy | Virkistys- ja koulutustoiminta
304
page-template-default,page,page-id-304,page-child,parent-pageid-156,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,kakspy child-child-ver-1.0.0,kakspy-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
virkistys- ja koulutustoiminta

Virkistys- ja koulutustoiminta

VIRKISTYS- JA KOULUTUSTOIMINTA

 

Virkistystoiminta

Virkistystoiminta on läheisille suunnattua liikunta, kulttuuri, retki- ja harrastustoimintaa. Se tarjoaa mahdollisuuden ja ympäristön tavata muita läheisiä rennoissa merkeissä. Oman jaksamisen kannalta yhdessäolo ja mielekäs tekeminen on tärkeää. Virkistystoiminta tarjoaa uusia kokemuksia, mahdollisuuksia irtautua arjesta ja viettää aikaa yhdessä. Toimintaa suunnitellaan yhdessä läheisten kanssa. Voit toimia halutessasi virkistystoiminnan suunnittelijana ja toteuttajana. Jos sinulla on toiveita yhteisistä retkistä tai tapahtumista, niin olethan yhteydessä läheistyöntekijöihin.

Koulutustoiminta

Järjestämme avoimia luentoja niin läheisille, ammattilaisille kuin aiheesta muuten kiinnostuneille. Luennoilla pyrimme lisäämään ihmisten tietoisuutta mielenterveys- ja päihdeongelmista ja niihin liittyvistä ilmiöistä. Mielenterveys- ja päihdeongelmista avoimesti puhuminen vähentää niihin liittyviä ennakkoluuloja ja asenteita. Luennot voivat myös auttaa löytämään keinoja, joilla voit edistää omaa ja läheisesi hyvinvointia.
Luentojen aiheet rakennetaan läheisten ja ammattilaisten esittämien toiveiden pohjalta. Voit ilmoittaa meille aihetoiveita sähköpostitse.

Mielenterveyden ensiapu (MTEA) 1 -koulutus

Mielenterveys on osa kokonaisterveyttämme, josta kannattaa pitää huolta. Hyvä mielenterveys lisää hyvinvointiamme ja auttaa meitä selviytymään elämän mukanaan tuomista haasteista. Koulutuksessa saa tietoa mielen hyvinvoinnista ja siihen vaikuttavista tekijöistä. Koulutus rohkaisee huolehtimaan omasta ja läheisten mielenterveydestä. Se antaa myös taitoja kohdata elämään kuuluvia vastoinkäymisiä. Koulutuksen ohjelman löydät täältä MTEA1

Aika: Koulutus on jaettu viiteen iltaan klo 17-19, ti 26.2. ke 27.2. to 28.2. ke 6.3. ja to 7.3.

Paikka: Kymenlaaksonkatu 20 D (2 krs.) 48100 Kotka

Hinta: Koulutus on osallistujille maksuton, sisältää Mielenterveys elämäntaitona -kirjan

Ilmoittautuminen ma 18.2. mennessä, 040 710 3237 tai kati.koukonen@kakspy.com

 

Läheistyöntekijät:

Kati Koukonen 040 710 3237
Jenni Sammatti 040 710 3232
omaiset@kakspy.com

Löydät meidät myös Facebookista www.facebook.com/omaistyokakspy