Kakspy | Mielenterveys- ja päihdekuntoutujien läheisten vertaistukiryhmät, Kotka - Hamina
Kakspy ry:n Omais- ja läheistyön projektin vertaistukiryhmät läheisille Kotkassa ja Haminassa
Mielenterveys- ja päihdekuntoutujien läheisten vertaistukiryhmät, Kotka - Hamina
298
page-template-default,page,page-id-298,page-child,parent-pageid-156,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,kakspy child-child-ver-1.0.0,kakspy-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
vertaistukiryhmat

Vertaistukiryhmät

LÄHEISTEN RYHMÄT

Mielenterveys- ja päihdeongelmaisten läheisille suunnatut vertaistukiryhmät antavat mahdollisuuden keskustella toisten samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa. Ryhmissä saat vertaistukea tilanteeseesi ja omaan jaksamiseesi liittyvissä asioissa. Ryhmät ovat osallistujille maksuttomia ellei toisin ilmoiteta.

Ryhmiin ilmoittautuminen

Läheistyöntekijät:
Tia Sohlman 040 710 3237
Jenni Sammatti 040 710 3232
omaiset@kakspy.com

RYHMÄT OVAT PÄÄTTYNEET. UUDET RYHMÄT ALKAVAT SYKSYLLÄ.  PÄIVITÄMME TIEDOT TULEVISTA RYHMISTÄ ELOKUUN AIKANA.

Läheisten ryhmä, Kotka

Läheisille suunnattu ryhmä, johon voit osallistua juuri silloin kun kaipaat vertaistukea. Tervetuloa niin uudet kuin vanhat kävijät! Tullessasi ryhmään ensimmäistä kertaa, ota ensin yhteyttä läheistyön työntekijöihin.

Läheisten ryhmä, Hamina

Läheisille suunnattu ryhmä, johon voit tulla juuri silloin kun kaipaat vertaistukea. Tervetuloa niin uudet kuin vanhat kävijät! Tullessasi ryhmään ensimmäistä kertaa, ota ensin yhteyttä läheistyön työntekijöihin.

Paikka: Haminan Klubitalo, Tanelinkulma, Fredrikinkatu 1
Aika:
Päivämäärät:

Voimaa Arkeen -ryhmä, Karhula* 

Joskus läheisen mielenterveys- tai päihdeongelmat ja huoli läheisestä voivat kuluttaa omia voimia. Välillä on hyvä pysähtyä miettimään kuinka itse jaksan. Voimaa arkeen -ryhmän tavoitteena on oppia tunnistamaan ja hyödyntämään omia voimavarojaan ja elämässä olevia hyviä asioita, mutta myös jakaa kokemuksia ja saada tukea muilta samassa tilanteessa olevilta.

Kenelle: Kaikille joilla on huoli läheisen mielenterveydestä tai päihteiden käytöstä. Läheinen voi olla niin perheenjäsen, sukulainen kuin ystäväkin. Ryhmä on maksuton ja toimii suljettuna ryhmänä, eli sen alkamisen jälkeen siihen ei oteta uusia jäseniä.

Päihdeläheisten vertaistukiryhmä, Kotka* 

Ryhmä on suunnattu sinulle, jonka läheisellä on ongelmia päihteiden kanssa. Ryhmässä saat tietoa päihderiippuvuuksista sekä niiden hoidosta. Pääset keskustelemaan vastaavassa tilanteessa olevien vertaisten kanssa ja kuulemaan heidän kokemuksiaan. Ryhmä on suunnattu kaikille, joilla on huoli läheisen päihteiden käytöstä. Läheinen voi olla niin perheenjäsen, sukulainen kuin ystäväkin.

*  -merkittyihin ryhmiin ei niiden alkamisen jälkeen oteta uusia jäseniä.

Läheistyöntekijät
Tia Sohlman 040 710 3237
Jenni Sammatti 040 710 3232
omaiset(at)kakspy.com

Löydät meidät myös Facebookista www.facebook.com/omaistyokakspy