Kakspy | Mielenterveys- ja päihdekuntoutujien läheisten vertaistukiryhmät, Kotka - Hamina
Kakspy ry:n Omais- ja läheistyön projektin vertaistukiryhmät läheisille Kotkassa ja Haminassa
Mielenterveys- ja päihdekuntoutujien läheisten vertaistukiryhmät, Kotka - Hamina
298
page-template-default,page,page-id-298,page-child,parent-pageid-156,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,kakspy child-child-ver-1.0.0,kakspy-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
vertaistukiryhmat

Vertaistukiryhmät

VERTAISTUKIRYHMÄT

Avoimet ja suljetut läheisten vertaistukiryhmät antavat mahdollisuuden keskustella toisten samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa. Ryhmissä saat vertaistukea tilanteeseesi ja omaan jaksamiseesi liittyvissä asioissa. Ryhmät ovat osallistujille maksuttomia, jos ei muuta ilmoiteta.

Avoimet ja suljetut vertaistukiryhmät

Avoimet ryhmät ovat aina avoimia uusille tulijoille. Ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, vaan voit tulla paikalle juuri sinulle sopivana tapaamiskertana. Avoimien ryhmien toiminta rakentuu kävijöiden toiveiden mukaan, välillä kokemusten jakamisen sijaan käsittelemme jotain tiettyä teemaa ja paikalle voidaan kutsua ulkopuolinen asiantuntija kertomaan aiheesta. Teemailloista ilmoitetaan aina ennakkoon.

Suljetut ryhmät kokoontuvat jonkin ennalta sovitun teeman tai toiminnan ympärillä. Ryhmiin ei oteta uusia jäseniä niiden alun jälkeen.

 

Syksyn ryhmät päivitetään elokuussa! 

 

 

Voimaa Arkeen -ryhmä, Hamina

Huom! ns. suljettu ryhmä, eli ryhmään ei oteta uusia jäseniä sen alun jälkeen.

Joskus läheisen mielenterveys- tai päihdeongelmat ja huoli läheisestä voivat kuluttaa omia voimia. Välillä on hyvä pysähtyä miettimään kuinka itse jaksan. Voimaa arkeen -ryhmän tavoitteena on oppia tunnistamaan ja hyödyntämään omia voimavarojaan ja elämässä olevia hyviä asioita, mutta myös jakaa kokemuksia ja saada tukea muilta samassa tilanteessa olevilta.

Kenelle: Kaikille joilla on huoli läheisen mielenterveydestä tai päihteiden käytöstä. Läheinen voi olla niin perheenjäsen, sukulainen kuin ystäväkin. Ryhmä on maksuton ja toimii suljettuna ryhmänä, eli sen alkamisen jälkeen siihen ei oteta uusia jäseniä.
Paikka: Haminan klubitalo, Fredrikinkatu 1, Hamina (Tanelinkulma)
Aika: Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 17-19 (11.9. 18.9. 25.9. 2.10. 9.10. 16.10. 23.10.)
Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Kati Koukonen puhelimitse 040 710 3237 tai sähköpostitse kati.koukonen(at)kakspy.com. Viimeinen ilmoittautumispäivä tiistaina 4.9. Ilmoitathan myös mahdolliset erityisruokavaliot kahvitarjoilua varten.

Ryhmään mahtuu kahdeksan henkeä. Toteutuakseen ryhmässä tulee olla vähintään neljä osallistujaa. Osallistuminen kaikkiin tapaamisiin on kokonaisuuden kannalta suotavaa, mutta ei pakollista.

 

 

 

YHTEYSTIEDOT

Projektivastaava Kati Koukonen
kati.koukonen(at)kakspy.com p. 0407103237

Löydät meidät myös Facebookista www.facebook.com/omaistyokakspy