Kakspy | Tuki ja neuvonta
296
page-template-default,page,page-id-296,page-child,parent-pageid-156,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,kakspy child-child-ver-1.0.0,kakspy-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
omaisneuvonta

Tuki ja neuvonta

TUKI JA NEUVONTA

 

Jos läheisen mielenterveys- tai päihdeongelmat herättävät huolta ja kuormittavat omaa jaksamistasi, niin kauttamme on mahdollista saada henkilökohtaista tukea ja neuvontaa. Tuki ja neuvonta ovat sosiaali- ja terveysalan ammattilaisen tai vertaisohjaajan tarjoamaan matalan kynnyksen palvelua päihde- tai mielenterveysongelmia kohdanneiden läheisille. Toimintaperiaatteita ovat luottamuksellisuus ja vaitiolovelvollisuus.

 

Kanssamme voit omin sanoin puhua huolestasi ja sen herättämistä tunteista, sekä saada tietoa päihde- ja mielenterveysongelmista ja niiden vaikutuksista arkeen. Yhdessä voimme miettiä keinoja arjessa jaksamiseen ja oman hyvinvointisi lisäämiseen. Keskustelun aiheena voivat olla mm.: 1. Oma jaksaminen; 2. Huoli läheisestä; 3. Arkipäivän keinot ja rajat; 4. Vuorovaikutus; 5. Perheen kokonaistilanne: 6. Tiedon saaminen; 7. Lasten tilanne 8. Parisuhde; 9. Oma hyvinvointi 10. Palvelujärjestelmän tuntemus/palveluohjaus.

 

Voit sopia kanssamme tapaamisen Kotka-Hamina alueelle. Tapaamisia voidaan sopia arkipäiville sinun aikataulusi mukaan.  Tukea ja neuvontaa voit saada myös puhelimitse, Facebookin tai sähköpostin kautta.

 

Tuki ja neuvonta ovat sinulle maksutonta.

 

YHTEYSTIEDOT

Projektivastaava Kati Koukonen
kati.koukonen(at)kakspy.com p. 0407103237

Projektityöntekijä Jenni Sammatti
jenni.sammatti(at)kakspy.com p. 0407103232

Löydät meidät myös Facebookista www.facebook.com/omaistyokakspy