Muut hankkeet - Kakspy
61
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-61,page-child,parent-pageid-7,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,kakspy child-child-ver-1.0.0,kakspy-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive,elementor-default

Muut hankkeet

KAKSPY – Muut hankkeet

STEAn avustusten ohella Kakspy ry:ssä seurataan ja haetaan aktiivisesti muita hankerahoituksia. Yhdistys on kumppanina seuraavissa hankkeissa:

Pulmapajalta tukea arjenhallintaan

Pulmapajalta voit saada tukea päihde-, mielenterveys-, ja/tai arjenhallintaan liittyvien asioiden käsittelyyn ja arviointiin. Pulmapaja on suunnattu vajaakuntoisille ja/ tai vammaisille henkilöille. Diagnoosit eivät ole oleellisia, halu tarkastella omaa tilannetta ratkaisee.

Pulmapajan toimintaan kuuluu kolmen kuukauden pituinen arjenhallintakurssi, johon sisältyy ryhmätoimintaa ja yksilövalmennusta. Ryhmässä käsitellään arjenhallintaan ja asiakkaiden elämään liittyviä ajankohtaisia asioita, kuten esimerkiksi ihmissuhteita, itsenäistä asumista, rahankäyttöä ja yleistä elämänhallintaa. Yksilöohjauksessa puolestaan paneudutaan tarkemmin kunkin asiakkaan yksilöllisiin tavoitteisiin ja haasteisiin, jotka voivat liittyä esimerkiksi mielenterveyteen tai päihteiden käyttöön.

Pulmapajan toimintaan kuuluu noin puoli vuotta kurssin jälkeen järjestettävä 1–2 viikon pituinen seurantajakso, jolloin arvioidaan tavoitteiden saavuttamista ja vaihdetaan kuulumisia. Arjenhallintakursseja järjestetään vuosittain kaksi, toinen keväällä ja toinen syksyllä. Pulmapaja sijaitsee Kotkassa, Suursaarenkatu 3

Pulmapajaa toteuttavat Sotek-säätiö ja Kakspy ry yhteistyössä. Pulmapajan toimintaa rahoittavat STEA sekä Kotkan, Haminan ja Pyhtään kunnat.

Kysy lisätietoja!

Hilda Koivunen
ohjaaja
040 7103 224

Minna Lonka
ohjaaja (Sotek)
044 777 0375