Kakspy | Muut hankkeet
61
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-61,page-child,parent-pageid-7,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,kakspy child-child-ver-1.0.0,kakspy-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Muut hankkeet

KAKSPY – Muut hankkeet

STEAn avustusten ohella Kakspy ry:ssä seurataan ja haetaan aktiivisesti muita hankerahoituksia. Yhdistys on kumppanina seuraavissa hankkeissa:

Pulmapajalta tukea arjenhallintaan

 

Pulmapajalta voit saada tukea päihde-, mielenterveys-, ja/tai arjenhallintaan liittyvien asioiden käsittelyyn ja arviointiin. Pulmapaja on suunnattu vammaisille ja vajaakuntoisille ihmisille. Diagnoosit eivät ole oleellisia, halu tarkastella omaa tilannetta ratkaisee.

 

Pulmapajan toimintaan kuuluu kolmen kuukauden pituinen arjenhallintakurssi, johon sisältyy ryhmätoimintaa ja yksilövalmennusta. Ryhmässä käsitellään arjenhallintaan ja asiakkaiden elämään liittyviä ajankohtaisia asioita, kuten esimerkiksi seurustelua, itsenäistä asumista, rahankäyttöä ja yleistä elämänhallintaa. Yksilöohjauksessa puolestaan paneudutaan tarkemmin kunkin asiakkaan erityisiin ongelmiin, jotka voivat liittyä esimerkiksi mielenterveyteen tai päihteiden käyttöön.

 

Pulmapajan toimintaan kuuluu noin puoli vuotta kurssin jälkeen järjestettävä 1–2 viikon pituinen seurantajakso, jolloin arvioidaan tavoitteiden saavuttamista ja vaihdetaan kuulumisia. Arjenhallintakursseja järjestetään vuosittain kaksi, toinen keväällä ja toinen syksyllä. Pulmapaja sijaitsee Kotkassa, Suursaarenkatu 3

 

Pulmapajaa toteuttavat Sotek-säätiö ja Kaakkois-Suomen Sosiaalipsykiatrinen yhdistys ry yhteistyössä. Pulmapajan toimintaa rahoittaa STEA sekä Kotkan, Haminan ja Pyhtään kunnat.

Kysy lisätietoja!

 

Hilda Koivunen
Kakspyn ohjaaja
040 7103 224

 

Minna Lonka
Vastaava ohjaaja (Sotek)
044 777 0375

Siä päätät -hankkeella nuorten osallisuuden tukemiseen

”Siä päätät” – ratkaisuja nuorten osallisuuden tukemiseen peli-innovaatiolla ja palvelumuotoilulla” – hanke toimii ESR-rahoituksen turvin 30.6.2017 saakka. Kakspy ry on Kymenlaakson ammattikorkeakoulun hallinnoimassa hankkeessa kumppanina usean muun seudullisen toimijan kanssa.