LOV ME -HANKE - Kakspy
1062
page-template-default,page,page-id-1062,page-child,parent-pageid-7,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,kakspy child-child-ver-1.0.0,kakspy-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1968

LOV ME -HANKE

LOV ME -hanke on Kakspy ry:n käyttäjälähtöisen kokeilevan kehittämisen hanke, jonka tavoitteena on positiivisen mielenterveyden vahvistaminen kokeilukulttuurin keinoin.

 

Hankkeen nimi on lyhenne seuraavista sanoista

 

L=Liittyminen

O=Optimismi

V=Voimaantuminen

M=Myönteinen minäkuva

E=Elämän merkityksellisyys

 

Näiden teemojen viitoittamana kokemusasiantuntijat, läheiset ja ammattilaiset ideoivat, kehittävät  ja kokeilevat yhdessä uusia käytäntöjä ja toimintoja, jotka dokumentoidaan ja mallinnetaan. Kokemusasiantuntijoille voidaan maksaa palkkioita kehittämistyöstä. Kehittämistyön tuloksena syntyy uusia innovaatioita sekä käyttäjälähtöisiä palveluja ja toimintoja.

LOV ME -hanke on  Kakspy ry:n, Finfami Uusimaa ry:n ja Kukunori ry:n kolmivuotinen STEAn rahoittama yhteishanke, joka kestää kesäkuun 2021 loppuun asti. Hanketta koordinoi Kakspy ry. Toiminta-alue on pääkaupunkiseutu ja Kymenlaakso. LOV ME tekee tiivistä ja monimuotoista yhteistyötä eri järjestöjen ja toimijoiden kanssa. Hankkeen toimitilat sijaitsevat Helsingin Malmilla, Kukunorin tiloissa.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Pasi Paksuniemi

040 710 3217

pasi.paksuniemi@kakspy.com

Katriina Nuutinen

040 710 3218

katriina.nuutinen@kakspy.com

Osoite:

Malmin raitti 17 B

00700 HELSINKI