Kakspy | Kansainvälinen toiminta
63
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-63,page-child,parent-pageid-7,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,kakspy child-child-ver-1.0.0,kakspy-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
kakspy-kansainvälinen-toiminta

Kansainvälinen toiminta

KAKSPY – Kansainvälinen toiminta

 

Kansainvälinen toiminta on osa Kakspy ry:n kansalais- ja järjestötoimintaa. Kakspy ry on tehnyt lähialueyhteistyötä Luoteis-Venäjällä yli 10 vuotta. Yhteistyötä on tarkoitus jatkaa pienimuotoisesti suoraan paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Kansainvälisessä toiminnassa painopiste on Euroopan Unionin jäsenmaiden ja Itämeren alueen kansalaisjärjestöjen kanssa tehtävässä yhteistyössä. Tällä hetkellä ei ole tiedossa ulkopuolista rahoitusta Venäjälle suuntautuvan yhteistyön kehittämiseksi.

Kansainvälisen toiminnan tavoitteet ovat:

 

1. Osaamisen ja toimivien käytäntöjen vaihto
2. EU- hankkeisiin osallistuminen
3. Kansainvälisen kulttuuritoiminnan ja vaihdon toteuttaminen
4. Asiakkaiden osallisuuden lisääminen kansainvälisessä toiminnassa.

 

Kansainvälisen toiminnan kehittämiseksi Kakspy ry hakee rahoitusta EU:n sisäistä kehittämistoimintaa rahoittavista ohjelmista. Muilta osin yhteistyötä rahoitetaan omalla varainhankinnalla ja mahdollisilla uusilla rahoitusohjelmilla. Toiminnan kustannukset muodostuvat matkakuluista, tulkkaus- ja käännöspalkkioista.
Vuonna 2015 Kakspy ry sai rahoituksen Erasmus+ – valmisteluhankkeeseen. Hankkeessa kumppaneina ovat saksalaiset ja espanjalaiset toimijat. Tavoitteena on saada valmisteluprojektin jatkeeksi vuodelle 2017 kolmen vuoden strateginen kumppanuus em. yhteistyötahojen kanssa.