Kansalais- ja järjestötoiminta - Kakspy
7
page-template-default,page,page-id-7,page-parent,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,kakspy child-child-ver-1.0.0,kakspy-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1968
kansalais-ja-jarjestotoiminta

Kansalais- ja järjestötoiminta

KAKSPY RY – Kansalais- ja järjestötoiminta

Kakspy ry, Kaakkois-Suomen sosiaalipsykiatrinen yhdistys ry,  on kotkalainen voittoa tavoittelematon yhteisö, joka työskentelee mielen hyvinvoinnin, yhdenvertaisuuden ja osallisuuden edistämiseksi. Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää mielenterveyttä ja tukea sekä kehittää mielenterveystyötä. Yhdistyksen toiminta perustuu yhdessä sovittuihin arvoihin ja toipumisorientaatioajatteluun.

Yhdistyksen toiminnan keskeisiä osa-alueita ovat kohderyhmän edunvalvonta ja aktiivinen vaikuttamistyö, hyvien käytäntöjen tunnistaminen ja jakaminen, jäsentoiminta sekä kansallinen ja kansainväinen kehittämistoiminta.

Kakspy ry:n yhteiskuntavastuullisuudesta kertoo yhdistykselle  kesäkuussa 2017 myönnetty Yhteiskunnallinen yritys- merkki.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi Kakspy ry toimii yhteistyössä sosiaali- ja terveysalan organisaatioiden kanssa, ylläpitää ja kehittää aktiivisesti uusia osallisuutta edistäviä toimintamuotoja, harjoittaa koulutus-, tiedotus- ja vaikuttamistoimintaa sekä edunvalvontaa.

Yhdistys toimii aktiivisesti kunta- ja maakuntatasolla sekä kansallisissa että kansainvälisissä verkostoissa. Yhdistyksen toimipisteet toimivat sosiaali- ja terveydenhuoltoalan opiskelijoiden käytännön harjoittelupaikkoina. Lisäksi yhdistys tarjoaa työkokeilumahdollisuuksia, työharjoittelupaikkoja ja kuntouttavan työtoiminnan paikkoja osatyökykyisille henkilöille.

JÄSENTOIMINTA JA JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Liity Kakspyn jäseneksi, ja olet mukana edistämässä mielenterveyttä!

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä Suomessa asuva yksityinen henkilö ja kannatusjäseneksi oikeustoimikelpoinen yhteisö. Jäsenet hyväksyy yhdistyksen hallitus.

Haluamme edistää toimintaamme osallistuvien hyvinvointia ja luoda mahdollisuuksia päästä mukaan itselle merkitykselliseen toimintaan. Kakspy ry:n jäsenenä pääset osallistumaan jäsentoiminnan suunnitteluun ja toimintoihin alennetuin jäsenhinnoin.

Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä alla olevalla lomakkeella. Jos olet jo jäsen, niin muistathan päivittää tietosi!


  tietojen päivitysuusi jäsenyys  postitsesähköpostitse
  Jäsenmaksu:
  Jäsenmaksu on 10 euroa / vuosi
  Kannatusjäsenmaksu on 20 euroa / vuosi.
  Maksa joko käteisellä tai pankkitilille:
  OP FI21 5172 0220 1093 50.
  Maksaessasi pankkiin käytä viitenumeroa 30656

  Yhteystiedot:
  Kakspy ry, toimisto
  Kymenlaaksonkatu 20 D 123
  48100 Kotka
  kakspy@kakspy.com
  Löydät Kakspyn Facebookista : https://www.facebook.com/kakspy/