Kakspy | Kansalais- ja järjestötoiminta
7
page-template-default,page,page-id-7,page-parent,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,kakspy child-child-ver-1.0.0,kakspy-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
kansalais-ja-jarjestotoiminta

Kansalais- ja järjestötoiminta

KAKSPY RY – Kansalais- ja järjestötoiminta

 

Kaakkois-Suomen sosiaalipsykiatrinen yhdistys ry (Kakspy ry) on kotkalainen voittoa tavoittelematon yhteisö, joka työskentelee mielenterveys- ja päihdeongelmia kohdanneiden sekä heidän läheistensä psyykkisen, fyysisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää mielenterveyttä ja tukea sekä kehittää mielenterveystyötä. Yhdistyksen toiminta perustuu yhdessä sovittuihin arvoihin ja toipumisorientaatioajatteluun.

 

Kakspy ry toteuttaa mielenterveys- ja päihdeongelmia kohdanneille, osatyökykyisille ja muille erityistä tukea tarvitseville ensisijaisesti järjestörahoitteisia toimintoja. Yhdistyksen toiminnan keskeisiä osa-alueita ovat kohderyhmän edunvalvonta ja aktiivinen vaikuttamistyö, hyvien käytäntöjen tunnistaminen ja jakaminen, jäsentoiminta sekä kansallinen ja kansainväinen hanketoiminta. Yhteiskuntavastuullisuudesta kertoo yhdistykselle  kesäkuussa 2017 myönnetty Yhteiskunnallinen yritys- merkki.

 

Tarkoituksensa toteuttamiseksi Kakspy ry toimii yhteistyössä sosiaali- ja terveydenhuolto-organisaatioiden kanssa, ylläpitää ja kehittää aktiivisesti uusia osallisuutta edistäviä toimintamuotoja, harjoittaa koulutus-, tiedotus- ja julkaisutoimintaa sekä edunvalvontaa. Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä Suomessa asuva yksityinen henkilö ja kannatusjäseneksi oikeustoimikelpoinen yhteisö. Yhdistyksen hallitus hyväksyy jäsenet.

 

Yhdistys toimii kunta- ja maakuntatasolla sekä kansallisissa että kansainvälisissä verkostoissa. Yhdistyksen toimipisteet toimivat sosiaali- ja terveydenhuoltoalan opiskelijoiden käytännön harjoittelupaikkoina. Lisäksi yhdistys tarjoaa työkokeilumahdollisuuksia, työharjoittelupaikkoja ja kuntouttavan työtoiminnan paikkoja osatyökykyisille henkilöille.

 

Strategiakaudella 2018 – 2020 Kakspy ry:n toiminnoissa painottuvat:

  • Aktiivinen kehittämistyö
  • Kokeilukulttuuri, jossa voidaan kokeilla pienimuotoisiakin asioita
  • Hyvien käytäntöjen tunnistaminen
  • Hyvien käytäntöjen jakaminen ja vaihtaminen mm. Suomen sosiaalipsykiatristen yhteisöjen keskusliiton kautta
  • Nuorten ja nuorten perheiden mukaan saaminen järjestötoimintaan

 

JÄSENTOIMINTA JA JÄSENEKSI LIITTYMINEN

 

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä Suomessa asuva yksityinen henkilö ja kannatusjäseneksi oikeustoimikelpoinen yhteisö. Jäsenet hyväksyy yhdistyksen hallitus.

 

Haluamme edistää toimintaamme osallistuvien hyvinvointia ja luoda mahdollisuuksia päästä mukaan itselle merkitykselliseen toimintaan. Kakspy ry:n jäsenenä pääset osallistumaan jäsentoiminnan vuosikellon suunnitteluun ja toimintoihin alennetuin jäsenhinnoin.
Jäseneksi liittymällä olet mukana edistämässä mielenterveyttä.

 

Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä alla olevalla lomakkeella. Jos olet jo jäsen, niin muistathan päivittää tietosi!


tietojen päivitysuusi jäsenyyspostitsesähköpostitse
Jäsenmaksu:
Jäsenmaksu on 5 euroa / vuosi
Kannatusjäsenmaksu on 20 euroa / vuosi.
Maksa joko käteisellä tai pankkitilille:
OP FI21 5172 0220 1093 50.
Maksaessasi pankkiin käytä viitenumeroa 30656

 

Yhteystiedot:
Kakspy ry, toimisto
Kymenlaaksonkatu 20 D 123
48100 Kotka
kakspy@kakspy.com
Löydät Kakspyn Facebookista : https://www.facebook.com/kakspy/