Kakspy | Kansalais- ja järjestötoiminta
7
page-template-default,page,page-id-7,page-parent,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,kakspy child-child-ver-1.0.0,kakspy-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
kansalais-ja-jarjestotoiminta

Kansalais- ja järjestötoiminta

KAKSPY – Kansalais- ja järjestötoiminta

 

Kaakkois-Suomen sosiaalipsykiatrinen yhdistys ry (Kakspy ry) on kotkalainen voittoa tavoittelematon yhteisö, joka työskentelee mielenterveys- ja päihdekuntoutujien sekä heidän läheistensä psyykkisen, fyysisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Yhdistyksen toiminta perustuu yhdessä sovittuihin arvoihin, toimintaperiaatteisiin ja toipumisorientaatio -viitekehykseen.

 

Kakspy ry:n kansalais- ja järjestötoiminta on määritelty yhdeksi strategisen toiminnan (2016-2020) painopistealueeksi. Kansalais- ja järjestötoiminnassa edunvalvonnan, aktiivisen kansalaisuuden ja osallisuuden toteutumisen mahdollisuuksia edistetään yhä aktiivisemmin. Hyvinvointia ja osallisuutta edistävää järjestötoimintaa suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä jäsenten ja järjestörahoitteisten toimintojen kanssa. Järjestötoimintaa toteutetaan oman rahoituksen, hanketoiminnan rahoituksen ja jäsenmaksuista saatavien tulojen turvin. STEA -avustukset ovat keskeinen osa kansalais- ja järjestötoiminnan toteuttamista ja sen kehittämisen mahdollistamista.

 

Tarkoituksensa toteuttamiseksi Kakspy ry toimii yhteistyössä sosiaali- ja terveydenhuolto-organisaatioiden kanssa, ylläpitää ja kehittää kuntouttavia toimintamuotoja, harjoittaa koulutus-, tiedotus- julkaisu- ja työnohjaustoimintaa sekä edunvalvontaa. Yhdistys on jäsenenä Suomen sosiaalipsykiatristen yhteisöjen keskusliitossa. Liiton toiminnan painopisteinä ovat mielenterveystyön kehittäminen, edunvalvonta ja kansainvälinen toiminta.

 

Toipumisorientaatioviitekehyksen mukaisen toiminnan (recovery oriented practice) pääperiaatteena on kohdentaa ongelmia kohdanneiden kanssa tehtävän yhteistyön painopiste diagnoosikeskeisestä ajattelusta yhteistyöhön, jossa lähtökohtana ovat yksilön tarpeet ja voimavarat. Tavoitteena on lisätä yksilöiden omia vaikuttamismahdollisuuksia ja saada aikaan muutoksia, jotka mahdollistavat omatoimisen elämän ja mahdollisimman täysipainoisen osallisuuden yhteiskunnassa.

 

JÄSENTOIMINTA JA JÄSENEKSI LIITTYMINEN

 

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä Suomessa asuva yksityinen henkilö ja kannatusjäseneksi oikeustoimikelpoinen yhteisö. Jäsenet hyväksyy yhdistyksen hallitus.

 

Haluamme edistää toimintaamme osallistuvien hyvinvointia ja luoda mahdollisuuksia päästä mukaan itselle merkitykselliseen toimintaan. Kakspy ry:n jäsenenä pääset osallistumaan jäsentoiminnan vuosikellon suunnitteluun ja toimintoihin alennetuin jäsenhinnoin.
Jäseneksi liittymällä olet mukana edistämässä mielenterveyttä.

 

Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä alla olevalla lomakkeella. Jos olet jo jäsen, niin muistathan päivittää tietosi!


tietojen päivitysuusi jäsenyyspostitsesähköpostitse
Jäsenmaksu:
Jäsenmaksu on 2 euroa / vuosi
Kannatusjäsenmaksu on 20 euroa / vuosi.
Maksa joko käteisellä tai pankkitilille:
OP FI21 5172 0220 1093 50.
Maksaessasi pankkiin käytä viitenumeroa 30656

 

Yhteystiedot:
Kakspy ry, toimisto
Kymenlaaksonkatu 20 D 123
48100 Kotka
kakspy@kakspy.com
Löydät Kakspyn Facebookista : https://www.facebook.com/kakspy/